Cinelli King Zydeco Jambalaya SRAM Rival 1x Fixed Gear Fiets Carbon
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%Nieuw

Cinelli King Zydeco Jambalaya SRAM Rival 1x Fixed Gear Fiets Carbon

  • XL

€ 3.570,00 Inclusief belasting

€ 2.950,41 Exclusief belasting

€ 4.200,00 -15%

notifications_active Laatste items in voorraad

Omschrijving Cinelli King Zydeco Jambalaya SRAM Rival 1x Fixed Gear Fiets Carbon

De Cinelli King Zydeco-fiets, een pionier in de Europese gravelbeweging, presenteert zich als een monocoque carbonfiber frame dat je uitnodigt om elk terrein op volle snelheid te veroveren. Ideaal voor gravelwedstrijden en touring/endurance-races, vertegenwoordigt deze fiets de perfecte combinatie van snelheid en veerkracht.

Het hart van dit frame ligt in de overgang tussen de bovenbuis en de zitstays, een zone die speciaal is ontwikkeld om vezels continu uit te lijnen, met aanzienlijk gewichtsverlies, optimalisatie van de lay-out en vooral een superieure verdeling van trillingen afkomstig van het achterwiel als resultaat. In samenwerking met de oversized buissecties in de onder- en bovenbuis wordt een "dubbel reactiesysteem" gecreëerd, met fijn afgestemde stijfheid en flexibiliteit, aangepast aan de eisen van het terrein.

Maar de ware essentie van de Cinelli King Zydeco-fiets ligt in het verkennen van nieuwe houdingen en emoties tijdens avonturen die eerder onbereikbaar leken. Zijn prestatiegeometrie voor off-road terreinen, samen met de ruimte voor banden tot 700x47c of 650x2.1", en de Columbus-vork met dubbele rake voor een aanpasbare geometrie, zorgen voor een unieke off-road ervaring.

Met aanvullende details zoals het kevlar schild op de diagonale buis, een systeem van klinknagels klaar voor bikepacking, en een Sram Rival Etap AXS XPLR-aandrijving samen met Fulcrum Rapid Red 500-wielen, is de Cinelli King Zydeco-fiets klaar om je grenzen uit te dagen en je verder te brengen dan je dacht dat mogelijk was. Dompel jezelf onder in een nieuw tijdperk van gravel fietsen, waar prestaties en opwinding samensmelten bij elke pedaalslag.

Datasheet Cinelli King Zydeco Jambalaya SRAM Rival 1x Fixed Gear Fiets Carbon
Cinelli
Base material
Carbon
Handlebar
Drop Bars
Stem
A-Head