Achielle Alfons Steps E5000 Shimano Nexus Stads E-Bike 8 Speed
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Achielle Alfons Steps E5000 Shimano Nexus Stads E-Bike 8 Speed

  • 57

€ 2.949,00 Inclusief belasting

€ 2.437,19 Exclusief belasting

Omschrijving Achielle Alfons Steps E5000 Shimano Nexus Stads E-Bike 8 Speed

Ontdek de ongeëvenaarde elegantie en prestaties van de elektrische stadsfiets Achielle Alfons. Ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne levensstijl, combineert de Alfons een klassieke esthetiek met geavanceerde technologie en biedt een ongeëvenaarde rijervaring in stedelijke omgevingen.

De Achielle Alfons combineert traditioneel vakmanschap met de nieuwste technologie op het gebied van elektrische stadsfietsen. Het tijdloze ontwerp gaat hand in hand met hoogwaardige componenten voor een unieke rijervaring. Uitgerust met een efficiënte elektrische motor, stelt de elektrische stadsfiets Achielle Alfons je in staat om moeiteloos door de stad te bewegen. Geniet van soepele en stille ondersteuning die zich aanpast aan jouw tempo en elke rit vergemakkelijkt. Elk detail van de Achielle Alfons is zorgvuldig geselecteerd. Van het frame tot de remmen en wielen, alle componenten zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties.

De elektrische stadsfiets Achielle Alfons is standaard uitgerust met een centrale Shimano Steps E5000-motor, 8-versnellingen Nexus-systeem, AXA Defender-slot, achterdrager met batterij, verlichtingssysteem en hoog stuur.

Kenmerken van de Elektrische Stadsfiets Achielle Alfons

Hoog stuur
Schijfremmen
Handvatten: Kunststof Honey
Bel: Widek Chroom Bel
Standaard: Ursus Jumbo met stuur stabilisator
Spatborden inbegre pen
Kettingscherm inbegrepen
Slot: AXA Defender (zwart)
Banden (50-622): Schwalbe Fat Frank bruin/wit
Zadel: Selle Royal
Batterij: 418 Wh (KBTE6000GB)
Pedalen van legering

Datasheet Achielle Alfons Steps E5000 Shimano Nexus Stads E-Bike 8 Speed
Achielle